nationaldagen.nu

10/07/2011

Varför smink på sommaren

Filed under: Okategoriserade — admin @ 10:25

Man borde inte använda samma smink på sommaren som man använder på vintern eftersom att det är många faktorer som visar på det. Till exempel så utsätter man på sommaren huden för mer sol och strålning och därför bör man kanske använda puder eller foundation med solskyddsfaktor i. Sen när man har blivit brun så behöver man ett lite brunare puder eftersom att det tidigare nu är för ljust för huden. På sommaren så använder man mer solpuder för att det glittrar i solen och att man ser lite brunare ut. På vintern däremot så är man blekare och behöver då rouge istället för solpuder och så vidare.Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

© 2023 nationaldagen.nu