nationaldagen.nu

01/08/2011

Hårfibrer klibbar inte ihop sig när det regnar

Filed under: Okategoriserade — admin @ 06:42

Att känna sig begränsad med sjukdomen ofrivilligt håravfall eller tunnhårighet är lätt att känna, men det är längre ingen nödvändighet. Medan man gör en långbehandling som tar lång tid för att det ska visas några resultat, men när det väl visas resultat så är de bra, så kan man i alla fall köra med hårfibrer i håret för att det ska se bra ut samtidigt. Hårfibrerna sitter säkert och klarar olika svåra väderförhållanden utan några problem, så man behöver därför inte känna sig begränsad när man är utomhus på något sätt. Vilket är jättebra för regn och fukt förstör mycket som har att göra med hår.Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

© 2023 nationaldagen.nu