nationaldagen.nu

31/08/2011

Skattemyndigheten ger ok för hemstäd

Filed under: Okategoriserade — admin @ 13:07

Ringde Skattemyndigheten i dag för att kolla upp en sak. Jag bor på en båt – ett flytande hus och jag ville veta att alla regler gällande hemnära tjänster, som exempelvis hemstäd, också gällde flytande bostäder. Låter kanske löjligt att kolla detta men det skadar aldrig att vara påläst innan man funderar vidare. Regelverket i Sverige är inte helt solklart på en rad olika punkter och för att inte begå några misstag och skaffa sig förhoppningar kollar man hellre en gång för mycket. Det visade sig inte vara några problem bara inte båten var registrerad som farkost med näringsverksamhet. I alla fall inte om båten var registrerad på mig som privatperson för då skulle det kunna bli en konflikt situation som näringsidkare och då skulle man behöva göra en utredning och granskning av situationen för att komma fram till ett beslut.Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

© 2023 nationaldagen.nu